Ingatlancéljához a legjobban szeretné kihasználni az IDŐT?

Külhonban dolgozik, és később Magyarországon szeretne ingatlant építeni, vásárolni, korszerűsíteni, netán lakásfelújításban gondolkozik? Esetleg maradt valamennyi lakáshitele, és azt szeretné végleg kifizetni?

Mindezt segély, és kölcsönök nélkül, kiszámíthatóan,ráadásul támogatással?

 Amennyiben otthonával kapcsolatos elképzeléseit előre tervezhető módon, (támogatásokat kihasználva) szeretné megvalósítani, kiváló utat talált!

Ha nem kívánja végig olvasni a szöveget, IDE kattintva azonnal kitöltheti a kérdőívet, mely beérkezése után 48 órán belül kapcsolatba lépek Önnel is.

Jelenleg is spórol, félretesz, hat, alkot, és gyarapít? Tudta, hogy egyetlen magyar állampolgár (sőt EGT polgár) sincs kirekesztve a magyarországi lakástámogatás rendszeréből, bárhol is éljen a világban?

A legtöbben addig szeretnének kint élni, dolgozni, amíg egy otthoni lakást,autót, és némi megtakarítást össze tudnak gyűjteni, viszont ez még a kinti bérek mellett is több évet feltételez szakmától, munkahelytől, képesítéstől függően!

MEGTERVEZTE MÁR?

Rising Coins

Álljunk is meg egy szóra!

Ha már (nehéz, és sokszor embert próbáló) munkával telik a kint töltött idő, mi lenne, ha közben a saját megtakarításához még konkrétlakástámogatást is fel tudna használni?

Mi lenne, ha ezáltal időt, energiát, és nem utolsó sorban pénztspórolna meg, valamint valós, FIX és garantált, előre pontosankiszámítható tőketöbblettel tudna kalkulálni?

Amennyiben érdekli, mindezt hogyan tudom az Ön számára kölcsön nélkül elérhetővé tenni, kérem töltse ki ezt a lakástámogatással kapcsolatos űrlapot, és hamarosan Önnel is felveszem a kapcsolatot.

KEZDŐDHET A KITÖLTÉS

Baráti üdvözlettel,
Vig Attila

Attila_profil_200x200
Az Ön Lakástámogatási specialistája

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.