Magyarországi OTTHONT szeretne, LAKÁSTÁMOGATÁSA van már?

Külföldön dolgozik, és idővel Magyarországon szeretne ingatlant építeni, vásárolni, korszerűsíteni, netán lakásfelújításban gondolkozik? Esetleg maradt valamennyi lakáshitele, és azt szeretné végleg kifizetni?

Mindezt segély, és kölcsönök nélkül, kiszámíthatóanráadásul kiemelt támogatással?

 Amennyiben otthonával kapcsolatos elképzeléseit előre tervezhető módon, (támogatásokat kihasználva) szeretné megvalósítani, kiváló utat talált!

Ha nem kívánja végig olvasni a szöveget, IDE KATTINTVA azonnal kitöltheti a lakástámogatásos kapcsolatfelvételi kérdőívet, mely beérkezés után 48 órán belül Önnel is egyeztetek.

Jelenleg is félretesz, alkot, és gyarapít? Tudta, hogy akár kiemelt lakástámogatásban is részesülhet, bárhol is éljen a világban?

A legtöbben addig szeretnének kint élni, dolgozni, amíg egy otthoni lakást,autót, és némi megtakarítást össze tudnak gyűjteni, viszont ez még a kinti bérek mellett is több évet feltételez szakmától, munkahelytől, képesítéstől függően!

MEGTERVEZTE MÁR?

Rising Coins

Álljunk is meg egy szóra!

Ha már (nehéz, és sokszor embert próbáló) munkával telik a kint töltött idő, mi lenne, ha közben a saját megtakarításához még konkrét lakástámogatást is fel tudna használni?

Mi lenne, ha ezáltal időt, energiát, és nem utolsó sorban pénzt spórolna meg, valamint valós, FIX és garantált, előre pontosan kiszámítható tőketöbblettel tudna kalkulálni?

Amennyiben érdekli, mindezt hogyan tudom az Ön számára kölcsön nélkül elérhetővé tenni, kérem töltse ki ezt a lakástámogatással kapcsolatos űrlapot, és hamarosan Önnel is felveszem a kapcsolatot.

KEZDŐDHET A KITÖLTÉS

Baráti üdvözlettel,
Vig Attila
Az Ön lakástámogatási specialistája

Attila_profil_200x200

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.