Még NINCS lakástámogatása, pedig már Külföldön dolgozik? Így lesz!

Otthonteremtés Magyarországon, avagy hogyan induljon el? Olvassa figyelmesen.

Nekivágott a nagy világnak? Sokan így tesznek, és miután elkezd dolgozni, egyre jobban kiismeri magát, nyelv, munka, ritmus tekintetében, fontos, hogy elkezdjen egyfajta sorrendet felállítani. (priorítás) Azt látom, hogy az idő nagyon gyorsan elszalad, sőt, túl gyorsan!  Az én 8 éves tapasztalatom, útmutatásom, azoknak szól akiket Magyarországon később ingatlan vásárlás, otthonteremtés érdekel, vagy a következő projektjük a felújítás, korszerűsítés, vagy bővítés lesz. Van akinek a hitel végtörlesztés a legfontosabb. Amennyiben az elkövetkező éveket azzal szeretné tölteni, hogy (lehetőségei szerint) a legtöbb pénzt félre tegye, megtakarítsa, mindezt állami támogatás megtöbbszörözésének segítségével, úgy meg tudom erősíteni a döntésében. Ha már most tud azonosulni a leírtakkal, és azonnal a megoldás érdekli, kattintson IDE és töltse ki most a kérdőívet. 

Ha Ön már rendelkezik saját OTTHONNAL vagy a teljes vételárral, azok számára a későbbiekben amennyiben a Felújítás, korszerűsítés, bővítés lesz a feladat, ez esetben legyen kedves a kérdőív kitöltéséhez IDE KATTINTANI

Álomból valóság, avagy, hogyan válik elérhetővé az Ön ingatlannal kapcsolatos projektje?

1, Első és legfontosabb a TERVEZÉS.

tervezés

Pontosan mit, hol, mennyiért, mikorra? Ha ezekre tudja a válaszokat, netán már nézegeti az ingatlan hirdetéseket is, nagyon jól teszi! Ez a négy paraméter fogja leginkább eredményezni, amit igazán szeretne. Mind a négy szükséges, amennyiben kihagyunk belőle egyet is, borulni fog, abból nem lesz ingatlan vásárlás, vagy csak jóval később.
/Aki nem tervez előre, az a bukást tervezi meg/

2, ÖNERŐ/TELJES VÉTELÁR

Sokak szájából hallom: van megtakarításom, már nézegetem a lakásokat, hamarosan el szeretném kezdeni a banki hitel intézését. Mi a baj, amit tapasztalok? Nagyon kevesen vannak tisztában azzal, mitől függ az Önerő mértéke, és hogyan számolnak itthon a bankok. Ez az egész lakáshoz jutást segíti, de ha nem érdeklődünk, nincs elég infónk, akkor sajnos elérhetetlenné is válhat lakáscélunk.

Amennyiben érdekli, mekkora Önerő szükséges a Magyarországi lakása megvásárlásához abban az esetben kérem itt töltse ki a  KÉRDŐÍVET 

3, BANKI HITEL FELVÉTEL.

Lakásépítési-támogatás-2016-kalkulátor

Bárhol is dolgozzon, a banki hitel igénylés folyamata kb. 1 hónap! Nem lehet KHR listás, megfelelő ingatlanfedezettel (Értékbecslés) kell rendelkeznie, és háztartás nettó jövedelme fogja meghatározni, mekkora lehet a kapható hitel nagysága, törlesztőrészletek maximális havi díja.

Amennyiben érdekli, hogy milyen feltételekkel tud (külföldön dolgozóként) magyarországi hitelekhez jutni, úgy kérem, töltse ki az adatlapot IDE KATTINTVA 

3, SZORGALOM, AKARAT, ELKÖTELEZETTSÉG, KITARTÁS.

endurance-athletes-parallax-top-tall-flip-1200x480

A legtöbb embertől azt hallom, „nekem az van, azzal nincs gond!” Bár minden esetben így lenne! Emlékszik még, a bizonyítványok, képesítés, szakma megszerzése egyik napról a másikra ment, vagy éveken keresztül kellett hozzá a szorgalom, akarat, kitartás? Gyanítom, hogy igen. Egy ingatlan vásárlása, ha még kint is dolgozik, több évi munkát feltételez, az egyik pillanatról a másikra lehetetlen (hacsak nem történik valami csoda, amitől egy rakás pénz a nyakába hullik, márpedig ez ritka manapság…)

4, ALÁZAT, Vs. MAGAS EGO

341638154c58f6cb0943c1247414c318214e1c7f

Ez bizony talán az egyik legdurvább tulajdonság, ami jelentősen megnehezítheti lakásprojektünket. Sajnos sokaknak FOGALMUK SINCS, miért érdemes körülnézni a lakástámogatás piacon. Eleve leírják azt: „Én nem hiszek az államban!” Tényleg? Melyik hónapban küldte vissza a Családi pótlékot, vagy nem kérte a havi GYES/GYED/TGYÁS összegét? Más a két kezét összeteszi, ha megtakarításai mellé az állam alanyi jogon jelentős tételt hozzátesz! Mindezt meg lehet többszörözni a családban, így még több támogatás érhető el! 

Amennyiben érdekli, pontosan mennyi támogatást kaphat, és többszörözhet, úgy itt töltse ki a KÉRDŐÍVET

5, ÚTMUTATÓ – TANÁCSADÓ

Sokan úgy gondolják, majd a NET lesz a tanácsadóm.  Való igaz, információk tömkelege áll rendelkezésre az interneten. Oké, de mi alapján döntsük el, nekünk mi a legjobb? Találomra? Melyik a szimpatikusabb weboldal? Ön kitől kérne inkább tanácsot pénzügyeit illetően? A zöldségestől, vagy Karcsibától a szomszédtól, aki természetesen MINDENT JOBBAN tud mindenkinél? Én úgy vagyok vele, hogy mindennek meg van a maga szakterülete, és szakembere. Ha elromlik az autóm, AUTÓSZERELŐHÖZ viszem. Ha a víz-gáz-fűtéssel van baj, akkor VÍZ-GÁZ-FŰTÉS szerelőt hívok. Ha pedig a fogam fáj, FOGORVOSHOZ megyek. Ha jogi tanács kell, ÜGYVÉDET hívok. Ha pénzügyekben, pontosabban lakáscélom van, akkor arról a területről választok egy lakástámogatási szakembert, aki meg fogja tudni mondani, hogy előre tervezve PONTOSAN MIKOR ÉS MENNYI állami támogatást fogok kapni a megtakarításaim után. Ha valaki lakáscélú megtakarításra életbiztosítást ajánl, onnan olyan gyorsan fussanak, mint a kengyelfutó gyalogkakukk!

176823_galeria_gyalogkakukk1

Amennyiben érdekli, hogy előre tervezve, pontosan milyen támogatásokban részesülhet, úgy az űrlap kitöltéséhez KATTINTSON IDE 

6, KÜLFÖLDÖN DOLGOZIK,

külföldön

a támogatások maximális kihasználását szeretné? Az űrlap kitöltése után felveszem Önnel is a kapcsolatot, és tájékoztatom a lehetőségeiről, hogy minél hamarabb igénybe vehesse azokat!
INDULHAT A KITÖLTÉS!

Vig Attila,
Az ÖN lakástámogatási specialistája

Attila_profil_200x200

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.